Año V - Edición del día  31 Oct, 2014 - 06:41
Menú

Últimos 20 Comentarios

Registrarse
 


 ¿Has perdido tu contraseña?
 ¿Nuevo usuario? ¡Registrate!

Va dir...

El Fòrum és un molt bon invent, com a pretext per continuar i cultivar el procés de conquesta de la platja, la costa, l'aventura de Barcelona

-- Narcís Serra

Online?
Actualmente hay 31 invitados y 0 usuarios registrados en línea.

Puedes loguearte o crear una cuenta nueva aqui.

e-madrid.org

e-sevilla.org
Rompe accidentalmente una vasija de una exposición de Ai Weiwei en el CAAC

Pacto por la cultura. Andalucía

La Caixa invertirá 10 millones de euros en las Atarazanas

Laffón: "El autor debe dejar que la obra hable y desaparecer"

¿Qué fue del teatro público andaluz?

e-valencia.org
Gran Fiesta de Fin de Císcar

Arte público y manejos

Miedo en Venecia o La poesía sigue siendo un arma cargada de futuro

Quo vadis IVAM

EMERGENCIAS

e-norte *
2005-2009. GRACIAS

El portugués Miguel Von Haffe, nuevo director del CGAC

Una elección hedionda: el fin del "concurso" del MUSAC. - Fernando Castro Flórez

Desde el fondo de los reptiles, con amor.

El portugués Miguel von Haffe, propuesto para dirigir el CGAC

Otros artículos
Artículos más antiguos

Tema: Comarques de la Catalunya Central

Los artículos publicados en este tema son los siguientes.

  Nota de Premsa: Inauguració de l'Alberg de Cultura Cal Gras 1464 lecturas 
Comarques de la Catalunya CentralEl passat setembre vam inaugurar l'Alberg de cultura Cal Gras, a Avinyó, amb la idea d'aportar espais de creació i reunió conjuntament amb 18 places d'allotjament. Està pensat per a artistes, col·lectius, associacions que necessitin espai de trobada i estada, disposant de diferents sales i tota una casa de més de 700 m2. Podeu veure més informació a: Alberg de Cultura Cal Gras.
 
Domingo, 26 Octubre, 2008
Enviado por Anonymous
Leer el artículo completo: 'Inauguració de l'Alberg de Cultura Cal Gras'   ¿Comentarios?    Versión imprimible  

  Premsa: Sitges aposta fort per l'art contemporani 1759 lecturas 
Comarques de la Catalunya CentralAVUI
27 Sep, 2006
Aina Mercader

El 2004 l'Ajuntament de Sitges va crear la regidoria de Promoció Cultural per difondre l'art contemporani a la ciutat i, alhora, utilitzar la temporada d'exposicions com a reclam turístic.

Sembla que la jugada, que va començar amb la remodelació de la sala d'exposicions de l'edifici Miramar, els ha sortit prou bé. Ara, després d'exposar Guinovart, Uclés i Rusiñol, i de dedicar una col·lectiva en homenatge a l'aniversari del Quixot, el programa de mostres de la temporada presenta creadors d'arreu de l'Estat espanyol. "Sitges és una de les poblacions amb més galeries, però hi mancava l'art contemporani, cosa que ara complementa el nostre programa", diu el regidor de Promoció Cultural, Gabi Serrano.
 
Miércoles, 27 Septiembre, 2006
Enviado por Admin
Leer el artículo completo: 'Sitges aposta fort per l'art contemporani'   1 Comentario    Versión imprimible  

  Premsa: Sant Boi abre al público un centro de arte contemporáneo 1497 lecturas 
Comarques de la Catalunya Central
G. A. - Sant Boi
EL PAÍS - 01-08-2006

El Ayuntamiento de Sant Boi de Llobregat ha abierto al público el Centro de Arte Municipal Can Castells, un espacio dedicado al arte contemporáneo ubicado en un edificio señorial de 1883 que albergaba hasta hace unos meses la antigua biblioteca central de la población. El nuevo centro de arte quiere ser una "plataforma de promoción de artistas locales" y una herramienta de "divulgación" de los lenguajes artísticos actuales, según el consistorio. El equipamiento es un edificio señorial de planta baja y un primer piso con una torre mirador. El nuevo equipamiento será además la sede del Taller Municipal de Artes Plásticas y funcionará como espacio permanente de artistas residentes.
 
Martes, 01 Agosto, 2006
Enviado por Admin
  ¿Comentarios?    Versión imprimible  

  Premsa: Els tallers de la QUAM 3394 lecturas 
Comarques de la Catalunya CentralArt & co
AVUI
Pilar Parcerisas

L a formació dels creadors: La Quinzena d'Art de Montesquiu (QUAM) celebra la seva 28a edició i és actualment l'única universitat d'estiu de les arts visuals per a la formació integral de nous creadors i crítics d'art de Catalunya. Promou jornades obertes de discussió a l'entorn d'un tema monogràfic candent en el panorama de les arts i de la societat contemporània. Estan dirigides per professionals de gran prestigi i solidesa. Organitzada, des del 1992, per H. Associació per a les Arts Contemporànies, compta amb el suport de la Diputació de Barcelona, la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de Vic i se celebra al castell de Montesquiu i a l'Escola d'Art de Vic.
 
Miércoles, 12 Julio, 2006
Enviado por Admin
Leer el artículo completo: 'Els tallers de la QUAM'   6 Comentarios    Versión imprimible  

  Premsa: L'e-week neix per acostar les noves tecnologies a tothom 1694 lecturas 
Comarques de la Catalunya CentralLa Malla (Dilluns, dia 25)
Anna Massa (laMalla.net)
Internet? E-mail? Weblog? Google? Tothom, com a mínim, haurà sentit parlar algun cop d'algun d'aquests termes. Molts ja els dominen i saben perfectament què són i per a què serveixen. Per a d'altres, però, són només això: simples paraules però sense cap sentit. Precisament per a què aquestes deixin de ser unes desconegudes per una part important de la població, neix de la mà de l'Ajuntament i la Universitat de Vic, l'e-week, la Setmana Digital a Vic, que del 25 al 31 d'octubre ensenyarà a tothom que s'hi acosti les aplicacions pràctiques de les noves tecnologies.
Nota: http://www.osona.com/SetmanaDigitalVic.htm
Lunes, 25 Octubre, 2004
Enviado por Admin
Leer el artículo completo: 'L'e-week neix per acostar les noves tecnologies a tothom'   ¿Comentarios?    Versión imprimible  

  Premsa: El Museo Episcopal de Vic exhibe esculturas góticas de Notre Dame de París 5222 lecturas 
Comarques de la Catalunya CentralEVA CLOTA - Vic
EL PAÍS - Cataluña - 05-10-2004

Siete obras capitales de la escultura gótica europea y del patrimonio nacional francés del Museo Nacional de la Edad Media-Thermes de Cluny de París se exhiben por primera vez en España en el Museo Episcopal de Vic (MEV), donde estarán expuestas hasta principios de 2005. La exposición Cabezas de Notre Dame muestra siete fragmentos de esculturas originales de los siglos XII y XIII de la decoración de la catedral parisina.
 
Martes, 05 Octubre, 2004
Enviado por Admin
Leer el artículo completo: 'El Museo Episcopal de Vic exhibe esculturas góticas de Notre Dame de París'   1 Comentario    Versión imprimible  

  Premsa: El Banco Santander reclama las pinturas de Sert que había cedido en el edificio Sucre de Vic (Barcelona) 2624 lecturas 
Comarques de la Catalunya CentralBARCELONA, 6 Sep. (EUROPA PRESS) -

El banco Santander Central Hispano (SCH) ha reclamado a la Cámara de Comercio de Vic (Barcelona) que le devuelva el conjunto pictórico 'Las bodas de Camacho', del pintor catalán Josep Maria Sert, formado por 15 grandes óleos. El banco llegó a un acuerdo con la cámara para cederle la obra en junio 1996 hasta finales de 2004, por lo que en 2005 recuperaría la obra, que ahora se puede ver en el edificio Sucre de Vic.
 
Lunes, 06 Septiembre, 2004
Enviado por Admin
Leer el artículo completo: 'El Banco Santander reclama las pinturas de Sert que había cedido en el edificio Sucre de Vic (Barcelona)'   ¿Comentarios?    Versión imprimible  

  Premsa: Vic acull una exposició de 64 dibuixos des del modernisme a l'avantguarda 2878 lecturas 
Comarques de la Catalunya Central17/12/2003 VIC, (EUROPA PRESS)

La Fundació Cultural de la Caixa de Vic (Osona) obre avui les portes a una mostra de 64 dibuixos que permeten fer un recorregut des del modernisme a les avantguardes. Aquestes obres, fetes per Picasso, Miró, Juli González i altres artistes, formen part de la col·lecció privada de Francisco Godia, que es va recopilar fa tres anys quan va néixer a Barcelona la Fundació que porta el seu nom.
 
Miércoles, 17 Diciembre, 2003
Enviado por Admin
Leer el artículo completo: 'Vic acull una exposició de 64 dibuixos des del modernisme a l'avantguarda'   1 Comentario    Versión imprimible  

  Text d'autor: Experiments, art i margallons 2160 lecturas 
Comarques de la Catalunya CentralAVUI dijous, 9 d'octubre del 2003
CARLES HAC MOR

El Centre Experimental de les Arts Vallgrassa ja funciona en una gran masia del Parc del Garraf magníficament rehabilitada per la Diputació de Barcelona com a equipament polivalent per a la recerca artística i literària.
Aquest Centre, gairebé monacal, tan auster com el paisatge que l'envolta, és ideal -i de franc- per al retir més o menys individual (s'hi pot viure: cuinar i dormir) i per fer-hi trobades entre practicants de totes les arts: poesia i d'altres vessants de les lletres, arts visuals en tota llur amplitud, col·loquis teòrics i un etcètera que no s'hauria d'exhaurir mai.
 
Jueves, 09 Octubre, 2003
Enviado por Admin
Leer el artículo completo: 'Experiments, art i margallons'   ¿Comentarios?    Versión imprimible  

  Text d'autor: La capital del derribo   1916 lecturas 
Comarques de la Catalunya CentralJosep Casamartina i Parassols es historiador del arte.
EL PAÍS |  Cataluña - 02-05-2003

No hay mejor candidato para la explotación o el mal trato que un ser con la autoestima por los suelos. Y para mejorar la autoestima más vale potenciar las propias cualidades, por más nimias que parezcan, que cortejar inútilmente las de los demás. Según el novelista Francesc Trabal y sus alocados compinches, la ciudad de Sabadell tenía la gracia de carecer en absoluto de ella, y quizá por esto se dedicaron a provocarla incansablemente. Lo cierto es que ese rincón vallesano siempre ha tenido complejo de feo y, hundido como ha estado en la fabril producción, no ha hecho mucho para superarlo. En realidad todas las ciudades industriales tienen ese complejo porque, en el fondo, la belleza nunca ha sido una de sus virtudes, ni tan sólo una de sus prioridades, pues han sido creadas para rendir, cual animales de carga.
 
Viernes, 02 Mayo, 2003
Enviado por Admin
Leer el artículo completo: 'La capital del derribo  '   ¿Comentarios?    Versión imprimible  

  Premsa: Vilanova vol recuperar els seus teatres 2343 lecturas 
Comarques de la Catalunya CentralLa capital del Garraf emprèn la restauració de dues sales històriques, el Saló Marfil i l'Apol·lo, abandonades durant anys
AVUI 21-4-2003
Bernat Deltell
VILANOVA I LA GELTRÚ


L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú vol donar un nou impuls a la zona del nucli antic format pels teatres Apol·lo i el Saló Marfil, conegut popularment per La Sala.

E s tracta de dos espais construïts al segle XIX considerats únics al país, ja sigui per la seva singularitat arquitectònica o, també, per la seva importància dins l'àmbit cultural català.
Amb un pressupost de 72.000 euros aportats per l'Ajuntament i la Diputació de Barcelona, s'ha consolidat, en una primera fase, l'estructura, l'enrunament d'aquelles parts més fràgils i la neteja del Saló Marfil. El regidor d'Urbanisme, Jordi Valls, ja va anunciar a principi de legislatura l'aprovació d'una partida pressupostària per fer una actuació d'urgència que no s'ha concretat fins fa poques setmanes. La voluntat és que l'abandonament que pateixen aquests dos espais tingui data de caducitat, "perquè és un equipament patrimonial que tenim l'obligació de recuperar", explica la regidora de Cultura, Teresa Llorens.
 
Martes, 22 Abril, 2003
Enviado por Admin
Leer el artículo completo: 'Vilanova vol recuperar els seus teatres'   ¿Comentarios?    Versión imprimible  

  Premsa: Televisión local en busca de triunfo   2414 lecturas 
Comarques de la Catalunya Central
Viladecans Televisió-Localia presenta su nueva programación con una fiesta llena de música
GLÒRIA AYUSO -  Viladecans
EL PAÍS |  Cataluña - 13-04-2003

No había partido de béisbol, pero el campo del Viladecans (Baix Llobregat) estaba anteanoche lleno hasta la bandera. El motivo, la fiesta de presentación, con entrada libre, de la nueva programación de la televisión local, Viladecans Televisió-Localia. Los carteles que anunciaban el evento advertían días antes de la presencia en la ciudad de los chicos de Operación Triunfo, y los jóvenes de la población no perdieron la ocasión de poderlos ver en vivo.
 
Domingo, 13 Abril, 2003
Enviado por Admin
Leer el artículo completo: 'Televisión local en busca de triunfo  '   ¿Comentarios?    Versión imprimible  

  Premsa: Joan Magrinyà, una vida en dansa 3817 lecturas 
Comarques de la Catalunya CentralL'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú inicia els actes del centenari del naixement de l'il·lustre ballarí i coreògraf
AVUI
dimarts, 8 d'abril del 2003
Bernat Deltell
VILANOVA I LA GELTRÚ

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha iniciat els actes de celebració del centenari del naixement del ballarí i coreògraf Joan Magrinyà (1903-1995), un personatge considerat "únic i irrepetible" per la regidora de Cultura, Teresa Llorens.
 
Martes, 08 Abril, 2003
Enviado por Admin
Leer el artículo completo: 'Joan Magrinyà, una vida en dansa'   ¿Comentarios?    Versión imprimible  
Ara TV


e-barcelona TVBuscar Google
Búsqueda

Llenguatge
Idioma preferido:


Traducció
interNOSTRUM
interNOSTRUM

Recomanats
Cultura de Base · FAD. Xarxes d'Opinió ·  Hamaca ·  ypsite/blog  · A-Desk.org · De La Nuez/blog  ·  Hangar  ·  Associació d'Artistes Visuals de Catalunya (AAVC)  ·  e-valencia.org  ·  e-sevilla.org  ·  Technologies To The People  ·  irational.org  ·  Associació de Professionals de la Gestió Cultural de Catalunya  ·  Culturas de Archivo  · 

"Fòrum Consell de les Arts"
Plataforma de la Cultura per un Consell de les Arts de Catalunya
Document nº 2 (març 2005)
Document per a l’establiment del Consell de la Cultura i de les Arts a la Generalitat de Catalunya ' (pdf)

Avui

La situació dels artistes visuals a Catalunya

Descarga gratuita

Temas

Categorías