24 Mar, 2019 - 09:23
Menú

Últimos 20 Comentarios

Registrarse
 


 ¿Has perdido tu contraseña?
 ¿Nuevo usuario? ¡Registrate!

Va dir...

-- William S. Burroughs

Online?
Actualmente hay 44 invitados y 0 usuarios registrados en línea.

Puedes loguearte o crear una cuenta nueva aqui.

e-madrid.org

e-sevilla.org

e-valencia.org
[no title]

[no title]

[no title]

Quo vadis IVAM

EMERGENCIAS

e-norte

Otros artículos
Artículos más antiguos

  Premsa: Torna la revista Nativa, ara a internet.

6439 lecturas 
Cultura GeneralAhir, dimarts 4 de maig, sis mesos després de la publicació del darrer número en paper, hem iniciat una nova etapa de la revista Nativa. Ara, a internet.

El nou projecte enllaçarà amb l'anterior en les seves intencions: reflexionar com a ciutadans sobre el nostre entorn cultural, fer-ho amb voluntat d'incidir-hi, i fer-ho en col.laboració amb tanta gent com trobem.

Entre les novetats del projecte, hi haurà diverses obertures: de la música cap a altres formes d'expressió cultural, del text cap a un entorn comunicatiu més ampli, de Barcelona al món,... tot això, mantenint un cert ancoratge en les arrels natives de la idea, per no perdre el fil.


Entre els col.laboradors comptarem amb bona part de l'equip anterior i hi haurà també algunes novetats, com les columnes periòdiques de Nando Cruz i Sebastià Jovani. La web, infraestructura bàsica de la nova etapa, ha estat posada a punt (i encara la polim) amb el suport del Rubén Pozo, que ha entès magníficament que els colors no ens fan perdre el cap. El consell de redacció el formem Cristina Tascón, Olga Ábalos i Jordi Oliveras.

També esperem i necessitem comptar amb més gent. Un cop més, i ara amb més intenció que mai, buscarem la complicitat i suport dels qui estimeu el projecte: per escriure, per difondre la seva existència, per donar econòmic, idees, crítiques,... Sense el recolzament, acompanyament, participació i seguiment d'una xarxa social de debò serà difícil fer sobreviure aquesta idea, i potser no tindria sentit fer-ho. De moment, si voleu, ajudeu-nos a difondre la notícia.

La millor manera de seguir la nova etapa de Nativa és registrar-se a la web (http://indigestio.com) Així rebreu informació puntual de tot el que publiquem. El twitter d'Indigestió (http://twitter.com/indigestio) també serà un bon instrument per seguir-ho.
Lunes, 10 Mayo, 2010     Versión imprimible  

Technorati iconDigg icondel.icio.us iconYahoo MyWeb iconGoogle iconMeneame icon

Comentarios

Mostrar Orden
por Anonymous
en 21 dic, 2011
[ Respuesta ]

Ara TV


e-barcelona TVRelacionado

La noticia más leída en relación al tema Cultura General:
La herencia genética y el aprendizaje social

Buscar Google
Búsqueda

Llenguatge
Idioma preferido:


Traducció
interNOSTRUM
interNOSTRUM

Recomanats
Cultura de Base · FAD. Xarxes d'Opinió ·  Hamaca ·  ypsite/blog  · A-Desk.org · De La Nuez/blog  ·  Hangar  ·  Associació d'Artistes Visuals de Catalunya (AAVC)  ·  e-valencia.org  ·  e-sevilla.org  ·  Technologies To The People  ·  irational.org  ·  Associació de Professionals de la Gestió Cultural de Catalunya  ·  Culturas de Archivo  · 

"Fòrum Consell de les Arts"
Plataforma de la Cultura per un Consell de les Arts de Catalunya
Document nº 2 (març 2005)
Document per a l’establiment del Consell de la Cultura i de les Arts a la Generalitat de Catalunya ' (pdf)

Avui

La situació dels artistes visuals a Catalunya

Descarga gratuita

Temas

Categorías